WKB-samling inför DIF-Skellefteå – bjud in dina vänner!

Dela gärna!

Vi hoppas att riktigt många åker ner till Malmö på lördag för att se DIF kriga om sjukt viktiga poäng i omspelet mot Malmö FF. De som ändå väljer att stanna hemma ska självklart gå på hockey och då ladda upp på WKB!

Dörrarna slås upp klockan 14.00 och precis som tidigare har vi dessa förmånliga priser:

Öl + lunchbuffé (tre-fyra olika rätter): 100 kronor

Öl/vin/cider: 30 kronor

Jägershot: 60 kronor

Vi säljer även en hel del souvenirer på plats, bland annat den nya tröjan till Nisse Ekmans ära. På storbild visar vi gamla bilder för att hedra den avlidne DIF-legendaren Sven Tumba som gick bort för häromveckan.

Nu kör vi! Samla ihop dina polare och hetsa dem till WKB – bjud in dem till detta Facebookevent.

DJUUUUUUUUUUUUUU