DIF-Gefle 23/10 – ALLA till Stadion

Dela gärna!

Söndag 23 oktober spelar vi årets (förhoppningsvis) sista hemmamatch. Låt detta bli avstamp inför nästa säsong och se till att alla som kallar sig DIF dyker upp! DIF har ett sjukt förmånligt biljetterbjudande i butiken på Nybrogatan 20 om du vill köpa biljetter till dig och/eller polarna.

Avstamp inför 2012
I skrivande stund är det några poäng kvar att plocka för att vi ska vara helt säkra på allsvenskt spel nästa år. Med lite tur går det vägen. Vi på läktarna påverkas givetvis av allt som händer på planen och i tabellen, vi vill alla se ett Djurgården i toppen hellre än botten. Men hur mycket vi än påverkas av det sportsliga så kan det aldrig vara en ursäkt för att inte göra det vi gör – att ge allt för Djurgårdens IF på alla sätt.
 
Fram med halsduken
På söndag den 23 oktober hoppas vi att alla sluter upp och visar vad det handlar om. Få igång polarna genom att hetsa om biljetter redan nu (i DIF-butiken eller på Ticnet), då har vi bäst chans att få till en riktigt härlig Djurgårdsavslutning på säsongen. Slut upp på Östra innan match, fram med halsduken och sjung fram Djurgår’n i nittio minuter.
Missa heller inte att boka bussen till Malmö nu på lördag.
 
SES PÅ STADION!