Malmö 2 – en chans att ställa saker till rätta

Dela gärna!

Det vi såg i kristallkulan senast vi skulle till Malmö stämde väl lite här och där även om vi missade de händelser som kom att få halvstora proportioner efteråt. I media skrevs det fler artiklar om smällarskandalen i Malmö än antalet finurliga jazzkrönikor Mats Olsson skrivit på Expressens sportsidor de senaste åren. Det vill inte säga lite.

Sedan dess har det varit lite fram och tillbaka och tombolan har snurrat ett par varv, blandat med angrepp från såväl sidled som från proffsige Per Ågren i MFF.

Vi hoppas nu på en schysst och clean tillställning i Malmö där matchen inte bryts. Det vore synnerligen tråkigt om det skulle få lika stora rubriker och hätsk mediedebatt som efter pyrotekniken som användes på Råsunda under Sverige – Holland i tisdags.

Det finns platser kvar på JK:s buss, boka din resa nu och häng med till Köpenhamns källare – Malmö.