Årets Järnkamin 2011 – Mattias Jonson

Dela gärna!

Han inte bara hyllades matchen igenom (trots att han satt på bänken), Mattias Jonson fick också motta priset som Årets Järnkamin 2011 efter att ha vunnit omröstningen framför Sebastian Rajalakso och Joona Toivio. Så här löd motiveringen:

Årets Järnkamin 2011 har på ett självklart sätt blivit en symbol för Djurgården och för just epitetet Järnkamin. Ingen kan slita som han, ingen kan ta en smäll som han. Ingen kan känga en gnagare som han. Från fair play till jätteskägg, årets vinnare har varit en förebild på och utanför planen. Detta år sköt han oss också kvar i Allsvenskan – för andra gången. Hans karriär är över men det är med stor glädje som JK rundar av den med att dela ut 2011 års pris för Årets Järnkamin till, med två tredjedelar av rösterna – Mattias Jonson!

Omröstningens resultat:

Mattias Jonson 67,26 %
Sebastian Rajalakso 23,87 %
Joona Toivio 8,86 %