Styrelseförändring i Järnkaminerna

Dela gärna!

Micke själv säger så här:

“Jag vill först och främst säga att det är tråkigt att lämna Järnkaminerna under det mandat som jag fått av våra medlemmar. Jag känner att förtroendet för mig minskat i och med att min arbetssituation förändrats.

För mig har det varit flera roliga år inom Järnkaminerna där jag en gång började med att sälja souvenirer, avancerade vidare till Järnkaminernas styrelse med säljansvar och har nu under detta år suttit som ordförande. 

Det jag tar med mig är allt det positiva som jag varit med och förverkligat i Järnkaminerna. Jag tänker på några saker som kombikortet för klacken, den ökade och förbättrade dialogen med flera av föreingarna i DIF, att medlemsantalet gått uppåt och att det idag är fler som reser med Järnkaminerna till bortamatcher än för några år sedan.

Det som väntar Järnkaminerna från och med nu är ett riktigt hästjobb. Det är klart att det bara blir ett år till på Stadion. Den tid som ordföranden i Järnkaminerna kommer behöva lägga ner för att ro det här i land känner jag att jag inte har. Arbetet som nu påbörjas i Järnkaminerna inför 2012 är viktigt att det påbörjas och avslutas av samma personer för att få ett så bra resultat för DIF och JK som möjligt.

Jag vill avsluta med att uppmana alla Djurgårdare att bli medlemmar i Sveriges bästa supporterförening, Järnkaminerna, och att även skänka en slant i Fabrikens hinkar för det fantastiska jobb de utför.”

Som Micke nämner så börjar nu ett riktigt stort arbete inför vårt sista år på Stadion. Vi i Järnkaminerna kommer nu att lägga i en högre växel när det gäller att fylla Stadion och våra bortasektioner under 2012, och samtidigt försöka få ett ännu bättre drag på Hovet.

Resten av JK:s styrelse tycker det är jättetråkigt att vi tappar en enormt driven kraft som varit en stark bidragande faktor till att JK två år i rad ökat både i antal medlemmar och antal bortaresenärer på JK:s bussar och tåg.

Konkret innebär detta att JK:s vice ordföranden Dan Blomberg och Viktor Adolfsson leder arbetet fram tills att JK:s styrelse sammanträder på tisdag den 18 oktober. Då kommer en interimsordförande att utses som leder JK fram till årsmötet i början av nästa år. Håll utkik här på hemsidan för mer information efter detta möte.

Stort tack Micke Nylander för ett fantastiskt arbete, JK:s styrelse lovar att göra allt vi kan för att förvalta det du varit med och byggt upp!

Har du frågor eller tankar kring detta är det enklaste sättet att komma i direktkontakt med JK att mejla [email protected].