Veckans hockey v. 44

Dela gärna!

DIF-Frölunda 1/11 19.00

Efter en skön men kanske inte helt rättvis bortaseger på förlängning mot Modo väntar serieledarna hemma på Hovet. DIF:s hemmafacit hittills har varit allt annat än bra och nu krävs det segrar för att klättra i tabellen. Det första målet blir oerhört viktigt mot ett Frölunda som annars kommer att backa hem och spela säkert. Denna match gör också Mika Zibanejad efterlängtad comeback efter att ha spelat i NHL men sedan skickats hem av Ottawa Senators.

Brynäs-DIF 3/11 19.00

Gävlelaget Brynäs är en av många klubbar som överträffat förväntningarna i säsongsinledningen. Gamle Johan Holmqvist i målet har sprattlat till i vissa matcher och tagit hem en del poäng till sitt lag. Ungtuppar som Jakob Silfverberg och Calle Järnkrok måste DIF också se upp med. När lagen möttes på Hovet slutade det med en smärtsam 1-4-förlust och nu krävs förbättring.

DIF-Timrå 5/11 16.00

Om veckan i övrigt gått dåligt kan detta vara ett jumbomöte. Annars är det en match där bortalaget Timrå kan bli än mer förankrade i botten av tabellen. När veckan inleds ligger de sist och har släppt in överlägset flest mål av alla, bakom målvakten Stefan Ridderwall och Joakim Lundström. Det här är en match Djurgården bara måste vinna om laget ska ha något att göra i ett framtida slutspel.

—-

Åk med oss till Gävle! Vi hoppas få iväg en buss till Brynäsmatchen – skriv upp dig på tisdagskvällen på Hovet när vi möter Frölunda!

Biljetter till hemmamatcherna köper du lättast här: http://difhockey.se/biljettkategorier.php?typ=klack