En vecka kvar till mötet mot packet – köp din biljett nu!

Dela gärna!

Säsongens första derby slutade med en Djurgårdstriumf och många av oss går fortfarande och nynnar på “Två dar i rad…“. Måndagen den 14 november är det dags igen. Solnatattarna har som vanligt varit 3000 på Hovet medan vi aldrig gått under 6000-strecket.

Skillnaden i högtsjungande och trogen publik mellan våra båda lag ska givetvis synas och höras även på Globen trots att de gulsvarta formellt sett har hemmaplan.

Det är bara en vecka kvar och nu är det verkligen hög tid att köpa upp vår kortsida nu. Mer än halva klacken är redan utsåld. Precis som förra året är det klack på den nedre delen (1000 platser) och aktiv sittplats på den övre delen.

Klackbiljetterna kostar 225 kronor inklusive serviceavgift (biljettpriserna aningen höjda p.g.a. polisfakturorna…) och köps antingen via http://difhockey.se/biljettkategorier.php?typ=bortaderbynovember eller i DIF Hockeys butik i Globen Shopping.

Mer biljettinfo här: http://difhockey.se/nyhet.php?news=8760

KROSSA GNAGET!