Demonstrationstillståndet beviljat

Dela gärna!
På torsdagen beviljades den ansökan som Järnkaminerna lämnat in för att anordna en demonstration i samband med måndagens derby mot Solna Aik.
Även Black Army har beviljats demonstrationstillstånd, på andra sidan Globen. Exakta detaljer runt detta kommer nu att spikas och Järnkaminerna för dialog med polisen för att se vilken polisinsats de anser kommer behövas för att bevaka demonstrationerna.
Tillsvidare uppmanar vi alla att köpa biljett till klacken omgående, pengarna för vår sektion tillfaller DIF!
Vi vill även tipsa om den kanske mest träffsäkra ramsan om vem som egentligen är till för vem i relationen mellan supportrar/medborgare och polis, och vem som faktiskt står för notan redan från början:
http://www.youtube.com/watch?v=PCXHbCYvzjI

Ses på WKB innan matchsjung för Djurgår’n, krossa Gnaget!