Jimmy Jansson förstärker DIF en match – JK-medlemmar går in för 40 kr

Dela gärna!

 

Jimmy Jansson, 35, har egentligen lagt handbollen på hyllan. Nu väljer han trots det att spela en match i Djurgårdströjan. Med fem A-landskamper och tre SM silver i bagaget har han alltid varit en drömvärvning för Djurgården Handboll. 

– Jag känner flera av spelarna i laget, så efter att funderat en del valde jag att tacka ja. Det här blir en riktig höjdare, säger Jimmy. 

Han avslutade sin handbollskarriär under våren 2011, efter att ha ha tagit SM silvet tillsammans med Eskilstuna Guif. Men oavsett vilken klubb Jimmy har spelat för så har hjärtat alltid slagit ett extra slag för Djurgården.

– Jag var väldigt nära att gå till Djurgården 2003, men nu får jag iallafall göra en match i världens finaste idrottsförening, fantastiskt kul! säger Jimmy. 

Söndagen den 13 november blåser domaren igång matchen i Eriksdalshallen och då kommer Jimmy vara en del av laget. 

– Nu blir det sant, om än för en match. Men det känns fantastiskt kul att genomföra detta och förhoppningsvis blir det en vitamininjektion för våra kommande viktiga matcher, säger sportchefen Patrik Holmström.

—-

DIF-Kroppskultur 13/11
Var? Eriksdalshallen
När? Avkast 13.00

Järnkaminernas medlemmar betalar endast 40 kronor i inträde.