Uppdaterat om supporterkulturmötet – ny lokal

Dela gärna!

Onsdagen den 23 november bjuder Järnkaminerna in till ett stormöte om vår supporterkultur i Torben Grut-salen på Stadion. Kom dit och var med i arbetet med att utveckla framtidens Djurgårdsfamilj.

Vår supporterkultur har och har haft en hel del problem och inför det sista året på Stadion anser vi och många andra att det är dags att på riktigt utforma den kultur vi vill ha i och kring DIF i framtiden.

Därför bjuder Järnkaminerna, UCS och Fabriken in till ett stort möte i Torben den 23 november. Upplägget kommer att likna det som var på DIF:s publikrekryteringsmöte, alltså att man delar upp i mindre grupper som får spåna fram idéer inom några olika områden.

Många har anmält sig till mötet och därför har vi bytt lokal från Östra till Torben Grut-salen på Stadion, dels för det ökande intresset men också för att även U18 ska kunna vara på plats utan problem.

Tre områden (framför allt) kommer att tas upp. I stort handlar det om vad vår supporterkultur är, vad den har för problem och bortaresandet.

ALLA som har något att säga om vår supporterkultur är välkomna på mötet.

Var? Torben Grut-salen, Stadion
När? 18.00
Varför? Det handlar om framtiden på våra läktare. 

VIKTIGT – du som tänkte komma på mötet få gärna mejla till [email protected] och skriver “supportermöte” i ämnesraden. Detta för att vi ska kunna uppskatta hur många som kommer på mötet men även kunna höra av oss till dig i framtiden för att få feedback.

Om du inte kan komma på mötet men vill bidra mottar vi gladeligen dina idéer om vad som är viktigt för vår supporterkulturs framtid. Mejla även dessa till [email protected].

Vi ses på Stadion!