Reseklubben informerar: säkra din plats till Göteborg och Malmö redan nu!

Dela gärna!

Säsongen har knappt tagit slut, men trots det är planeringen inför nästa fotbollssäsong redan igång på alla plan. Silly season-ryktena är heta, rekryteringsarbetet för att fylla Stadion känns på gång, och Reseklubben vill inte vara sämre. Vi väljer att redan nu ge er två jävligt bra erbjudanden.

Vi var många på plats både i Göteborg och Malmö förra säsongen. Det är våra två stora rivaler utanför Stockholm, och vi ska vara många i år också. Det är dags att blicka framåt och återigen ta över Avenyn, Lilla Torg, Ullevi (nya, gamla, nygamla och gammelnya) och Swedbank Stadion.

Därför subventionerar JK resorna rejält – 250 kr till Göteborg och 400 kr till Malmö (anmäl er via länkarna), och vi räknar iskallt med att ha ett par bussar klara till varje resmål innan säsongen börjat. Kan vi ha en buss klar redan innan spelschemat är släppt?

Biljetter kan köpas via till Göteborg kan köpas via denna länk och till Malmö via denna, i JKs souvenirbås på hockeymatcherna eller i fotbollsbutiken. Pris till Göteborg är endast 250 kr, och till Malmö 400 kr.