Nu kan du bli medlem i JK 2012

Dela gärna!

 

Inte bara säsongsbiljetterna till nästa fotbollssäsong släpps idag, utan även 2012 års medlemskap i Järnkaminerna. Vi vill att Djurgårdsfamiljen ska växa och att vi ska kunna fortsätta göra grymma saker för er. Bli medlem i Järnkaminerna 2012!

Järnkaminerna har i ett par år i rad nu ökat i antal medlemmar efter ett antal svåra år. Nu känner vi att det finns ett oerhört stort engagemang inom Djurgårdsleden som vi ska bygga vidare på.

För 2012 års medlemskap finns det två enkla sätt att bli medlem:

Köp säsongsbiljett i klacken (1000 kr för dig under 20 samt student, 1300 kr för övriga) – då ingår JK-medlemskap.
– Bli medlem direkt via detta formulär – medlemskortet skickas hem eller så kan du hämta ut det på Hovet eller under kommande JK-kvällar på Östra. 

För att kunna fortsätta jobba för supportrarnas och supporterkulturens bästa behöver vi dig. Ju fler medlemmar desto starkare blir vi. De senaste exemplen på hur vi lyckats förhandla fram de förmånliga säsongsbiljettsspriserna i klacken och subventionera stora bortaresor hade aldrig varit möjligt utan våra medlemmar.

Intäkterna från medlemskapen är det som får JK:s verksamhet att gå runt och det som gör att vi kan skapa ett bra drag kring DIF. Ju mer intäkter vi får desto mer pengar kan vi skicka rakt tillbaka in i vår kärnverksamhet.

I år blir alla säsongare i klacken medlemmar i JK, men vi tror och hoppas att även du på andra sektioner på Stadion och på Hovet vill stötta oss – bli medlem idag så ser vi till att tillsammans göra 2012 till ett historiskt Djurgårdsår där JK återigen blir landets största supporterförening och där vi Djurgårdare återigen blir bäst, mest högljudda och ledande när det gäller svensk läktarkultur.

Vi vill vara er röst mot medierna, förbundet, andra supportrar och i kommunikationen med DIF. Hjälp oss att göra det ännu bättre och bli medlem i Järnkaminerna för 2012!

Bli medlem idag!

Det går också att bli medlem i vårt souvenirbås på Hovet från och med hemmamatchen mot Växjö söndagen den 27/11. Där kan du också köpa säsongsbiljett i klacken på Stadion, där JK-medlemskap ingår.

Det surras mycket positivt i och runt både Djurgår’n och Järnkaminerna just nu, och vi har på känn att 2012 kan bli ett år utöver det vanliga. Men vi behöver ditt stöd – bli medlem idag!