Säsongsbiljett i klacken 2012 från 1000 kr

Dela gärna!

Järnkaminerna och DIF har tillsammans enats om ett unikt initiativ för att se till att klacken på blir rekordstor under vårt historiska sista år på Stadion – 1000 kr för alla under 20 år samt studenter, 1300 kr för övriga – medlemskap i Järnkaminerna för 2012 ingår. Nu är det upp till oss.

Efter det öppna publikmötet på Stadion har DIF tillsammans med JK och DPA (Djurgårdspublikens Arenagrupp) diskuterat vad vi kan göra för att göra sista året på Stadion till ett klassiskt läktarår och samtidigt få en skjuts in i 2013 när vi flyttar till Stockholmsarenan.

En av sakerna alla parter var helt överens om är att klacken är och ska vara motorn för publiken, stämningen och hela Djurgårdens IF. Därför satsar vi nu tillsammans med DIF fullt ut på att fylla klacken genom ruggigt bra priser:

1000 kr för alla under 20 år och studenter, 1300 kr för övriga.

(KÖP HÄR)

I detta unika erbjudande ingår också JK-medlemskap för 2012. Klacken ska bestå av medlemmar i Järnkaminerna. Det gör att vi i JK lättare kan föra dialog med och ställa krav på såväl varandra och DIF, som externa parter runt Djurgårdens IF (observera att det alltså inte fråga om någon “rabatt”, utan säsongsbiljett+medlemskap är ett unikt paketerbjudande för de som köper säsongsbiljett i klacken).

Vi vill återta positionen som Sveriges största supporterförening och vi vill återigen ha den mest högljudda och välsjungande klacksektionen i Sverige. DIF har gett oss förutsättningarna och genom att kräva medlemskap på klacksektionerna (som dessutom ingår i säsongsbiljettpriset) är det nu upp till oss på läktarna att leverera.

Vad krävs av dig?

Du som köper säsongsbiljett i klacken 2012 har en enkel uppgift framför dig – stå upp för Djurgår’n och sjung högt och länge. Klacken är till för de som vill bidra till stämningen, punkt slut.

För dig som inte vill vara en del av att skapa stämningen på Stadion under vårt sista år där rekommenderar vi hellre säsongsbiljett i kurvan eller någon av de lugnare sittplatssektionerna. Klackpriserna subventioneras nu kraftigt av DIF av en enda anledning – det är vi som skapar draget på Stadion. Du som köper säsongsbiljett förväntas vara en del av det.

Så hjälper du till att fylla M, N och sedan L

Fyller vi M och N kommer även sektion L bli klacksektion. Vi har nu chansen att få till en historiskt tung läktarsektion som ger Stadion ett värdigt adjö under 2012. För att bidra till detta kan du:

Köpa säsongsbiljett tidigt – gärna direkt.
– Sprida infon på Facebook, Twitter, flaskpost, vad du vill. Alla ska höra att säsongsbiljetterna kostar 1000 respektive 1300 kr.
– Öka haussen inför 2012 genom att redan nu skriva upp dig på bussarna till Göteborg och Malmö.
– Du som inte står i klacken hoppas vi vill stötta JK genom att bli medlem

2012 ska vi inte bara bli många i klacken. Vi ska slå rekord och bli fler än någonsin. Men det krävs att just DU tar ditt ansvar och köper säsongsbiljetten samt sprider det till alla du känner. Vi är många som känner något extra i luften runt Djurgårdens IF 2012 – låt oss ta till vara på det och göra det ännu bättre.

Ses på Stadion 2012. Fler än någonsin.

Förresten – du kan köpa klacksäsongsbiljetter i JK:s bås på Hovet på Söndag.

 

KÖP DIN SÄSONGSBILJETT HÄR!