Klacken 2012: Kim Sundman

Dela gärna!

 

Kim är klackräven som självklart står i klacken även under vårt sista år på Stadion.

Namn: Kim Sundman

Ålder: 36

Varför klacken 2012?

– Har stått i klacken sedan jag började gå på fotboll för ungefär 20 år sedan. Jag tycker att fotboll ska ses ståendes och vrålandes, det blir roligare när man är engagerad och delaktig med sången som verktyg i med och motgångar.

Vad är dina förhoppningar inför sista året?

– Jag hoppas att sångerna kommer eka så högt och bra att jag får den härliga känslan som man bara kan få i klacken, känslan av glädje och stolthet som får håret på armarna att resa sig när allting sitter perfekt sångmässigt för hela klacken. Jag hoppas att det kommer mycket folk som bidrar till stämningen och inte bara står och leker fågelholkar. Ska man stå i klacken får man se till att sjunga sig hes varje match. Sedan hoppas jag att DIF spelar så bra att vi slipper vara i botten och harva.

Vad jag gör för att se till att fler köper säsongsbiljetter i klacken?

– De fantastiska priserna talar mycket för sig själv så det enda jag behövt att göra är att informera alla i min omgivning om de suveräna priserna. Tack DIF för att ni lyssnade på oss under supportermötet och tack till DPA och JK som fortsätter att kämpa för att sista säsongen på Stadion kommer bli en publikfest!

Vad jag ser fram emot mest?

– Jag ser fram emot att få träffa polarna på Stadion och sjunga mig hes tillsammans med 10 000+ i publiken varje match. Sista året på Stadion kommer att bli en minnesvärd säsong för alla oss som hedrar en fantastisk arena och en fantastisk period i DIF:s historia.

Järnkaminerna tackar Kim för intervjun! Tycker du som Kim att sista året på Stadion är något speciellt? Gör då som han gjort och KÖP DIN SÄSONGSBILJETT HÄR (1000 kr för alla under 20 samt studenter, 1300 kr för övriga)!