Meddelande till dig som inte köpt än

Dela gärna!

Detta är ett meddelande till alla ni som fortfarande tvekar på om du ska köpa säsongskort till Stadion 2012:

Stockholms Stadion är och har alltid varit en central punkt för Djurgårdens läktarkultur och således stilbildande för resten av Sverige. Stadion har varit platsen där majoriteten av vår aktiva publik har fått sin supporteruppväxt. Dess betydelse för oss Djurgårdare kan inte understrykas tillräckligt, den har varit helt essentiell. 

Många är dem som har några av sina bästa DIF-minnen på Stadion. Bengalbränningen mot Hammarby 1995, 8-1 förnedringen av Elfsborg 2005 och kvalmatchen mot Assyriska 2009 är några få exempel på alla de fantastiska upplevelser vi Djurgårdare fått bevittna på vår kära hemmaarena. Nästa år är sista chansen för oss att skapa nya minnen på Stadion så missa för allt i världen inte den.

Med säsongskort nästa säsong är du garanterad en plats för att se alla matcher på vår borg. Priset för ett säsongskort i klacken är förmånligare än någonsin:

1000 kr om du är född tidigast 1992 eller om du är student.

1300 kr för er födda före 1992.

I priserna ingår medlemskap i Järnkaminerna 2012. 

Med ett säsongskort på Sofialäktaren innebär det att du är en del av motorn som skapar den stämning vi har på Stadion. Det är i klacken de mest passionerade supportrarna finns. Om du inte är så mycket för att sjunga är klacken inte ett alternativ för dig. Närliggande Sektioner (exempelvis H) rekommenderas istället.

Fotbollssäsongen 2012 är den sista säsongen för Djurgår’n på Stadion. Det är sista tillfället att samla polarna för att dra en reunion där allt började. Det är sista tillfället för dig som tvekar att göra din Stadiondebut. Det är sista tillfället för alla oss Djurgårdare att se våra elva spelare springa in på Sveriges bästa gräsmatta iklädda världens vackraste tröja.

Nästa säsong är säsongen du inte vill missa – köp ditt säsongskort idag.

KÖP DIN SÄSONGSBILJETT HÄR!