Tioårsjubileum för guldet 2002 – busskaravan till Borås 31/3!

Dela gärna!

Uppdaterad: Skriv upp dig till resan här!

2012 är det 10 år sedan vi gjorde den största supporterresan som någonsin genomförts i Sverige när 11000 Djurgårdare tog över Borås. Lördagen den 31:a mars kl. 16 börjar allsvenskan 2012 med en bortamatch mot Elfsborg, då ska vi upprepa den resan vi gjorde 2002 och återigen ta över Borås. Vi siktar på en lång busskaravan, hela vägen från Stockholm ner till Borås. 

Vi hade inte vunnit guld sedan 1966 så guldhungern var enorm i DIF-familjen. 1900 man åkte i 37 JK-bussar och sammanlagt smått fantastiska 11 000 Djurgårdare tog sig till Borås och såg DIF bärga första guldet på 36 år. Vi känner inte till något större bortafölje i Sverige, någonsin. Så här såg det ut då:

 

 

Nu satsar vi på ett nytt, enormt bortafölje till Borås när allsvenskan drar igång igen den 31 mars. Många som var med 2002 minns fortfarande hur varenda bil på vägen ner till Borås var fylld av Djurgårdare och hur varje rastplats var överfyld av sjungande och festande Djurgårdare. 31/3 ska vi göra samma sak. Vi uppmanar alla Djurgårdare att redan nu boka in den 31/3 för en stor familjefest! Målsättningen är att fylla massor av JK-bussar som tillsammans med ett hundratal bilar och minibussar samlas upp i Stockholm och i samlad trupp åker ner till Borås. Väl framme i Borås abonnerar vi en stor pub där vi sjunger upp och sedan marscherar vi tillsammas till arenan. Sedan påminner vi alla Boråsbor hur det lät 2002 och sjunger ut dem fullständigt. Låter väl som en helt okej inledning på allsvenskan 2012? Okej, då kör vi på det!

Skriv upp dig omedelbart via det här formuläret.

2012 – sista året på Stadion ska bli det bästa året.

Kämpa DIF!