JK-dagen 7/1 – köp din biljett nu!

Dela gärna!

I och med mängderna av säsongskort är 2400 platser redan fyllda i Hovets kurva – nu är det dags att säkra din plats när det är dags för Järnkaminernas dag 2012! Det finns väl ingen mer perfekt julklapp?

Vi minns nog alla hur grymt det var när den där genomskinliga flaggan hissades upp och den gulrödblåa konfettin exploderade bakom i januari i år. Vilka minnen har JK-dagen 2012 att ge?

Nu är det hög tid att införskaffa biljett till Hovets kurva när det är dags för Järnkaminernas dag mot Skellefteå den 7 januari. Det är redan 2400 sålda i och med alla säsongskort i klacken och på aktiv sittplats. Lösbiljetter köps lättast via DIF Hockeys hemsida eller i vårt souvenirbås utanför A18 på Hovet (eller utanför klacksektionen på derbyt på Globen).

Vi håller på och planerar för fullt inför JK-dagen. Klart är att det kommer att bli samling på ett djurgårdifierat WKB med gäster både före och efter. Det är även ett liveband inbokat. Mer information kommer att komma inom kort.

Sjung för gamla Djurgår’n nu…