Kom till WKB på lördag! 13-01

Dela gärna!

På lördag möter DIF-Skellefteå i vad som skulle ha varit JK-dagen. Nu har vi dragit tillbaka vårt arrangemang men vi bjuder in ALLA till WKB före och efter matchen för information, livespelning, frågestund och fest! OBS! Ändrat tidsschema – se nedan.

Till att börja med – läs följande texter om du inte redan gjort det:

“Nu avbryter vi dialogen med polisen”
https://www.jarnkaminerna.se/artikel/jk/2011/12/nu-avbryter-vi-dialogen-med-polisen

“Järnkaminernas dag ställs in”
https://www.jarnkaminerna.se/artikel/jk/2011/12/jarnkaminernas-dag-stalls-in

“Frågor och svar om inställda JK-dagen”
https://www.jarnkaminerna.se/artikel/jk/2012/01/fragor-och-svar-om-installda-jk-dagen

JK-dagen och det tillhörande tifot ställdes in efter vad som hände på derbyt den 22 december. Förhoppningsvis har inget missat detta.

Trots det arrangerar vi i egen regi för- och efterfest för alla djurgårdare, oavsett om du ska gå på lördagens match eller ej. På WKB kommer det finnas möjlighet att få information om vad JK och Fabriken gör och varför, ställa frågor men framför allt visa stöd för vår gemensamma sak och festa med andra djurgårdare! Det här är hålltiderna som gäller:

13.00 – WKB öppnar (karta och vägbeskrivning finns längre ner).

13.30 – Konferencier Magnus Öhrman och JK:s ordförande Dan Blomberg hälsar välkomna.

14.00 – Frågestund med representanter från JK:s styrelse och Fabriken om den inställda JK-dagen och situationen med polisen och DIF Hockey.

14.30 – Punkbandet, tillika djurgårdarna, Sucks 2 B U (http://www.myspace.com/suckstobu) spelar en del DIF, en del Oasis, en del Ebba Grön, egna låtar och kanske något önskemål.

16.00 – WKB stänger under matchen på Hovet. De som inte vill gå på matchen men komma tillbaka till WKB senare hänvisar vi till Grekiska kolgrillsbaren utanför arenan.

ca. 18.15 – WKB öppnar igen efter match

19.30 – Dan Blomberg om vad som händer 2012.

Sedan festar vi fram till 01.00 när WKB stänger

GLÖM INTE ATT ATTENDA EVENTET OCH BJUDA IN DINA POLARE

Vi kommer att ha souvenirförsäljning på WKB där man även kan bli medlem i JK 2012. Vi säljer bland annat en ny “Djurgår’n Manglar”-tröja som sålt på bra hittills trots att den bara marknadsförts på matcherna. Fabriken kommer ha tifohinkar på plats – släng pengar i hinkarna, de förlorar sin största inkomstkälla i och med det uteblivna tifot!

Så hittar du till WKB

Från Globens T-banestation går du nedför trapporna till “Keps Grill” och WKB ligger rakt över gatan. Adressen är Palmfeltsvägen 1. Karta.

Priser

Öl
Norrlands Guld 30 kr
Heineken 30 kr 
Newcastle 40 kr 

Cider/vin 30 kr

Drinkar
4cl: 50 kr
6cl: 70-80 kr 

Öl+buffé: 100 kr

Alkoholfria alternativ finns.

OBS! Åldersgräns 18 år.