Hjälp JK:s röst att bli starkare

Dela gärna!

 

Innan och efter matchen imorgon säljer Järnkaminerna medlemskap för 2012 på WKB. Vi hoppas att du blir medlem och hjälper JK att få en starkare röst. 

Den senaste tiden efter derbyt mot Solna och det som skedde där har varit turbulent och vi i Järnkaminerna har fattat ett svårt och tråkigt beslut – att ställa in JK-dagen. Vi har fått mycket stöd men också en hel del frågor och kritik. Det uppskattar vi, både beröm och kängor. Det är genom att höra vad vi gör bra och dåligt som vi kan göra rätt i framtiden.
JK är en demokratisk förening som både praktiskt och formellt helt enkelt är sina medlemmar, varken mer eller mindre. Utan många Djurgårdare som väljer att bli medlemmar i JK är vi ingenting. Men lyckas vi bli många ökar också handlingsutrymmet för JK rejält. Vi kan enklare föra dialog med DIF, med Polisen om vi någon dag väljer att återuppta den dialogen) och andra parter som påverkar Djurgårdens IF. Med många medlemmar får vi också in medlemsintäkter vilket utgör basen i vår ekonomi. Många medlemmar innebär exempelvis subventionerade bortaresor, möjlighet att genomföra arrangemang som Kaknäscupen och andra kul grejer för djurgårdare.
Kort sagt – för 150 kr blir du medlem i Järnkaminerna 2012. För oss betyder ditt stöd otroligt mycket, så känner du att du anser att en stark supporterförening är viktig för att hjälpa Djurgårdens IF till framgång så hoppas vi att du visar det genom att bli medlem – förslagsvis redan nu på lördag på WKB.
Det går också att bli medlem via webben här.