Mot säsongskortsrekordet – men utan inbakat JK-medlemskap

Dela gärna!

 

Försäljningen av klacksäsongskort har gått riktigt bra, så pass bra att JK-medlemskapet från och med nu inte längre är inbakat i säsongskortspriset. Det tror vi dock inte hindrar oss att sälja fler klacksäsongskort än någonsin till sista året på Stadion.

Eftersom vi nu sålt över 1000 säsongskort kommer inte längre JK-medlemskap 2012 vara inbakat i det grymma priset (1000 kr för alla under 20 samt studenter, 1300 kr för övriga). JK och DIF valde att subventionera de första 1000 säsongskorten för att få en bra bas av både JK-medlemmar och säsongare i klacken 2012. Det har gått fortare än väntat och skapat det angenäma problemet att vi nu måste återgå till vanlig ordning där medlemskapet i Järnkaminerna 2012 kostar 150 kr, eftersom JK annars tappar viktiga medlemsintäkter. 

Förutom att kunna köpa klacksäsongskortet till billigt pris ger dig medlemskap i Järnkaminerna tillgång till att åka med JK:s bortaresor, medlemspriser på souvenirer och möjlighet att delta i olika JK-arrangemang under året. Framför allt är ett medlemskap i JK också en otroligt viktig pusselbit i att ge JK en stark röst som har chans att påverka för Djurgårdens bästa.

Rekordet för sålda säsongskort i klacken någonsin är drygt 1600 st. Nu ligger vi på drygt 1000. Med ett par månader kvar till premiär tror vi att det är fullt möjligt att slå det rekordet, men det krävs att du tar ditt ansvar och hetsar och tjatar på polare som velar eller som kanske hade säsongskort tidigare men inte längre. 2012 ska vi bli fler, galnare och mentalare än någonsin, punkt slut.

Så här köper du säsongskort:

– Via DIF.se.

– I DIF-butiken på Nybrogatan 20.

Kombikortet för dig som vill ha säsongsbiljetter i både fotbollen och hockeyn.

– Missa inte vår rekryteringstävling som fortsätter hela vägen fram till premiären – få polarna att köpa säsongskort nu!

Så blir du medlem i Järnkaminerna 2012:

– JK-båset på Hovet

– På säsongskortsutlämningen

– På pubkvällar på Östra (håll utkik efter datum!)

Via detta formulär.

Du som redan köpt säsongskort i klacken:

Ni som redan köpt säsongskortet innan idag den 11/1 får JK-medlemskapet på köpet. Dessa medlemskap kommer att delas ut under pubkvällar inför säsongen, i JK-båset på Hovet, på säsongskortsutdelningen, samt skickas ut till de som inte kan plocka upp det på annat sätt.

Ses på Stadion 2012!