Snart dags för fotboll igen, DIF – Sirius 28/1 kl. 13!

Dela gärna!

Det är mindre än två veckor kvar till årets första fotbollsmatch. Vi ses väl på Stadshagen den 28 januari? Självklart!

Säsongens första träningsmatch närmar sig med stormsteg och det är nu mindre än två veckor kvar. Den 28/1 spelar DIF sin första träningsmatch för säsongen mot Sirius på Stadshagen. Det kommer vara kallt, det kommer vara nedtränade och ringrostiga spelare och en massa Djurgårdare på läktaren – kan det bli bättre?

Äntligen är det dags för fotboll igen! Det var länge sedan en träningsmatch med DIF var så eftertraktad men det snackas mycket om den här matchen. Ta chansen att träffa polarna igen, titta på de nya spelarna och öka suget efter den allsvenska premiären borta mot Elfsborg den 31/3 ännu lite mer!

Vi ses på Stadshagen!