En träningsrapport från tisdagen

Dela gärna!

11433-skribenten Tony, Kungsholmen var på ett av fotbollens träningspass på tisdagen och gav följande rapport.

* Martin Broberg var mycket bättre än jag trodde, bäst på plan. Han gör bl.a. något mycket få andra spelare i DIF gör; tar emot bollen samtidigt som han tar en löpning i annan riktning. Just det momentet påminner om Källström, i övrigt inte. Mest boll gick genom Martin, som alltid verkar ha en plan när han.väl får den. Trots din flickiga röst smäller han på bra. Kan bli spännande att se honom.

* Joona och Kebba spelade ihop och det har de tydligen gjort sedan spelarna kom tillbaka från ledigheten. Känns som MP testar dem som mittbacksduo.

* Om någon utomstående sett den här träningen tror de hade trott att Lyyski var kapten, som har styr och ställer. 

* Tibbling verkar ha biffat till sig och såg inte lika liten ut. Efter Martin var det han som mest boll. Bra bollbehandling och bra på att göra din gubbe men passningar är fortfarande lite väl juniora. Bra tankar som inte når fram.

* Oremo lika ofarlig som innan provspelet i Tromsö, måtte de köpa honom.

* Jarl såg ut att vara ett huvud längre än de flesta och tog för sig bra i boxen. Intressant.

* MP är chef. Skriker ut kommandon matchen igenom.

* De flesta skott och inlägg var usla.

* Raja och Petter var bra. Den senare spelar föredömligt enkelt, lite brittiskt i att han går rakt och tar enkla beslut till skillnad mot t.ex. Christer och Oyal som ofta överarbetade de enklaste situationer.

* Span ruggigt snabb med boll men föll snabbt bort i spelet i övrigt.

* Övriga spelare var ungefär som vi sett dem.

/Tony, Kungsholmen