50 kronor inträde på lördag – stöd Fabriken under 2012!

Dela gärna!

Det kan inte ha undgått någon att den kommande fotbollssäsongen blir den sista på Stockholms Stadion. På denna arena har vi fått uppleva dem mest dystra stunderna, men också dem mest fantastiska ögonblicken i våra liv. För många kommer säsongen 2012 att innebära ett år av glädje, sorg, vemod och nostalgi. För medlemmarna i Fabriken Stockholm kommer det utöver detta även att innebär ett år av extremt mycket arbete. Tillsammans ska vi ta farväl av Stadion på ett förtjänstfullt sätt och vi i Fabriken Stockholm ska göra vad vi kan för att förverkliga detta.

Vi är helt beroende av Djurgårdspublikens ekonomiska bidrag, men det är inte alla som är medvetna om vilket gediget jobb som ligger bakom dessa tifoarrangemang. För att lyckas krävs det utöver pengar även ett oerhört stort engagemang från en mindre grupp människor. Planeringen inför kommande säsong är redan i full gång och förhoppningen är att vi ska kunna leverera riktigt många högklassiga arrangemang. Men för att lyckas prestera vad vi vill är behovet av hjälp otroligt stort. Det enklaste sättet att hjälpa oss, förutom att bidra ekonomiskt, är att dyka upp på våra tifofix. Vi söker ständigt efter nya medlemmar och det här är ett enkelt sätt att komma närmare gruppen. Andra sätt att bidra till verksamheten är att skänka material, tipsa om leverantörer etc. Det kan inte nog understrykas vikten av att folk bidrar med det dem kan för att vi ska lyckas skapa ett magiskt tifoår på Stadion 2012.

Med anledning av detta kommer vi att i säsongens första träningsmatch på Stadshagen den 28/1 att befinna oss i anslutning till JKs souvenirbord i pausen redo att besvara alla tänkbara frågor och idéer kring vår verksamhet. Ni kan även när som helst rycka tag i någon medlem som går och skramlar med våra hinkar.

Har ni mot förmodan inte möjlighet att besöka Stadshagen så går det utmärkt att höra av sig till oss via mail: [email protected]

Hälften av inträdet går även till 2012 års läktararrangemang: http://dif.se/2012/01/23/50-kr-i-intrade-pa-stadshagen/

Vi ses på Stadshagen!

/ Fabriken Stockholm