Bli medlem i JK och köp din resa och matchbiljett till Borås på Stadshagen

Dela gärna!

På lördag är det äntligen dags för fotboll igen! JK storsatsar och uppmanar alla att ta sig till Stadshagen. Dessutom uppmanar vi er att bli medlemmar i JK för 2012 och köpa din bussresa och matchbiljett till bortapremiären i Borås på Stadshagen. Detta och tröjan “Djurgår’n Manglar” kommer vi att sälja vid DIFs souvenirbås.

Snart smäller det! Äntligen börjar fotbollen med en träningsmatch mot Sirius kl. 13 på Stadshagen. DIF har inför säsongen värvat hela 8 nya spelare och dessutom flyttat upp två juniorer till a-truppen. Det gör att det snackas om DIF som aldrig förr, något liknande har vi inte sett sedan försäsongen 2002. Vi syns på Stadshagen på lördag för att se kung MP och laget inleda säsongen!

Bli medlem i JK 2012

2012 kommer bli ett väldigt känslosamt år i och med att det är sista året som vi spelar på Stockholm Stadion. JK har jobbat hårt hela vintern för att säsongen ska bli så bra som möjlig och vill du stötta vårt arbete så gör du det enklast genom att bli medlem i JK. Medlem kan du antingen bli på Stadshagen på lördag, i vårt souvenirbås på hockeyn eller genom vår webblösning.

Om man blivit medlem när man köpte sitt säsongskort kan man hämta ut sitt medlemskort hos oss vid uppvisande av legitimation.

Bussresa och matchbiljetter till Elfsborg borta 31/3

Den tredje JK-bussen är snart fylld och allt pekar på ett enormt bortafölje i Borås den 31/3. Köp din plats på en av våra bussar redan idag genom vår webblösning [länk] eller köp din resa i vårt souvenirbås på Stadshagen på lördag.

200 matchbiljetter till vår klacksektion kommer att komma upp till Stockholm säljas på lördag. Det kommer fler biljetter framöver men vill du vara säker på en matchbiljett så är det bäst att köpa den omgående. (Vi återkommer hur det blir med biljetterna).

Vi har 150 stycken biljetter för vuxna som kostar 140 kronor.

Vi har 50 stycken biljetter för ungdomar under 18 år samt till pensionärer som kostar 80 kronor.

(Vi har till en början tilldelats hela kortsidan, 2000 platser, alltså sektion I och J)

UCS kommer också att finnas på plats vid JK-försäljningen och sälja nya stickers samt den grymma dvd:n Sofialäktaren 2011.

Matchen spelas på Stadshagens IP med matchstart klockan 13.00. Vi finns på plats från 12.00. Inträdet är 50 kronor där hälften av överskottet går till Fabriken och hälften till DIF:s nya anläggning på Hjorthagen.

2012 – sista året på Stadion ska bli det bästa året!