Nahir, Yussif, Martin, Brian, Kasper, Ricardo, James och Andreas – Välkomna till världens finaste förening!

Dela gärna!

Järnkaminerna vill ta tillfället i akt och hjärtligt välkomna de åtta nyförvärven i fotbollen till världens finaste förening – Djurgårdens IF, föreningen vi älskar och brinner för! Nu ser vi till att stödja dem och alla andra på Stadshagen den 28 januari!

På onsdagsmorgonen blev ytterligare ett nyförvärv klart för Djurgården Fotboll och det innebär att de är hela åtta nya spelare klara till den här säsongen:
Nahir Oyal
Yussif Chibsah
Martin Broberg
Brian Span
Kasper Jensen
Ricardo Santos
James Keene
Andreas Dahlén

Vi vill uppmana alla våra nuvarande medlemmar, alla våra tidigare medlemmar och alla som läser den här texten att vara med och välkomna spelarna till Djurgårdens IF i träningsmatchen på Stadshagen den 28/1 kl. 13.00. De sju nyförvärven ska få ett första intryck av oss supportrar och vad det innebär att spela i Djurgårdens IF och det ska bli ett lysande första intryck som de aldrig glömmer.

James Keene sammanfattar det bra:
http://www.youtube.com/watch?v=KJdi07tJM1s

Vi ses på Stadshagen!