Säsongskorten i klacken slut – nu utökar vi till L!

Dela gärna!

Försäljningen av säsongsbiljetter till klacken har gått som tåget under hela vintern och på onsdagen såldes de allra sista biljetterna till sektion M och N slut. Det innebär att det tidigare rekordet i antalet sålda säsongsbiljetter i klacken är krossat redan en och en halv månad innan premiären. För att ge plats till ännu fler och tillgodose efterfrågan utökas nu klacken till att även omfatta sektion L under hela 2012. Om biljettförsäljningen i klacken fortsätter i samma tempo som den senaste veckan är det inte en fråga om, utan när även sektion L säljs slut, så försäkra dig om din plats i klacken redan idag och upplev det sista året på Stadion

Köp din säsongsbiljett i klacken här!

Gensvaret på den prissänkning som gjordes inför säsongen har varit makalös, vilket bevisas av de slutsålda klacksektionerna. Försäljningen visar vilket fantastiskt engagemang det finns runt JK och DIF och skapar de allra bästa förutsättningarna för ett oförglömligt år med Djurgården på Stockholms Stadion 2012.

Nu fyller vi även L!