Rösta på årets järnkamin i ishockey 2011/12

Dela gärna!

Utmärkelsen delas årligen ut av supporterföreningen Järnkaminerna och ges till den spelare i Djurgårdens IF som genom sin spelstil och Djurgårdsanda förtjänat att få kalla sig ”Årets Järnkamin”.

Förra året blev Christian Eklund utsedd till årets Järnkamin med följande motivering:“En av många spelare i dagens trupp från Djurgårdens framgångsrika juniorsatsning, en spelare som verkligen gör skäl för namnet Järnkamin. När andra spelare varit skadade har han klivit in och avgjort matcher, för att i nästa byte vara snabbast hem i försvarsarbetet igen. Med snart 400 elitseriematcher en riktig djurgårdsprofil – Christian “Fimpen” Eklund!”

Omröstningen stänger den andra mars och årets nominerade är:

Mario Kempe – Ett bultande djurgårdshjärta som ständigt irriterar motståndarna med sin ettrighet. Kombinerar detta med teknik och luriga finter samt hade den goda smaken att avgöra derbyt mot gnaget innan jul.

Gustaf Wesslau – Slutspelsfantomen från 2010 återvände till DIF inför årets säsong och är på god väg att slå rekord som den målvakt som stått flest matcher i rad. Trots detta är han ständigt en av isens bästa spelare och har vid ett flertal tillfällen denna säsong ensam hållit DIF kvar i matchen.

Kristofer Ottosson – Lagets altmeister nuförtiden och dessutom en av lagets bästa poängplockare. Styr laget med sitt spelsinne och håller alltid hög nivå. Gjorde debut i A-laget för 18 år sedan.