Vi SKA undvika kvalserien – ge DIF ditt stöd! (WKB öppet inför matchen)

Dela gärna!

På tisdagen möter Djurgården plastlaget Linköping på Hovet i en av de absolut viktigaste seriematcherna de senaste åren. Att kalla mötet en sexpoängsmatch är en underdrift.

När hockeykrigarna åker in på isen för matchen mot LHC finns det bara en sak som gäller. Vi på läktarna ska se till så att vår klubb spelar i Elitserien även nästa säsong. Vi ska skicka plastcluben till kvalserien.

Det finns fortfarande mångra frågor som är olösta vad gäller situationen med hockeyn och vad som ska hända efter den väl genomförda derbybojkotten. Vi jobbar dagligen med detta och den nya JK-styrelsen kommer att träffa hockeyns dito i dagarna. Under tiden uppmanar vi till fullt stöd för spelarna på isen och tränarna i båset. Ger vi aldrig upp kommer dem aldrig göra det.

Kom och sjung fram DIF på ett utsålt Hovet imorgon! Linköping ska inte kunna ha pucken utan att bli så utbuade så de blåser av isen.

VI GER ALDRIG UPP!

WKB har öppet 16-19 inför matchen, precis som de kommer att ha under den sista hemmamatchen för säsongen mot Modo på lördag.