Åk med till Gais borta den 11 april

Dela gärna!

Säsongens andra bortamatch är en klassisk hatmatch mot det grönsvarta laget från Göteborg. Vi ska inte bara invadera Borås i premiären. Vi ska vara riktigt många även i Göteborg! Skolungdomar har påsklov, så det finns med andra ord inga ursäkter för att inte åka. I Göteborg håller vi som vanligt ihop.

Datum: 11 april
Veckodag: Onsdag
Var: Göteborg

Hemsida: www.gais.se
Supportrar: http://gardakvarnen.se/ , http://gaistifo.gronsvart.com

Uppskrivningsställen: Detta formulär eller i DIF Hockeys butik samt på hemmamatcherna i hockey och fotboll.

Avresa: 09.30 Klocktornet, Stadion
Ankomst: 17.00.
Matchstart: 19.00
Hemresa: ca. 21.00
Hemkomst: Tidigast 04.00

Mer läsning om våra bortaresor:
Om reseklubben
Vanliga frågor
Regler på resorna
Resevärdar

Vill du engagera dig i reseklubben? Hjälpa till med det administrativa, vara resvärd eller bidra med något annat? Järnkaminerna behöver alltid hjälp med både det ena och det andra så har du en minut över – tveka inte att höra av dig till [email protected]

Land och Rike runt!