DIF-Vålerengen på Stadshagen på lördag

Dela gärna!

Järnkaminerna finns på plats när DIF träningsspelar mot Vålerengen på Stadshagen på lördagen. Matchstart är 15.00 och det går att köpa Elfsborgsbiljetter och medlemskap!

Känner du också att du har fotbollsabstinens inför den allsvenska starten den 31 mars? Då kan du dämpa abstinensen något genom att på lördag se DIF-Vålergengen kl. 15 på Stadshagen i den näst sista träningsmatchen inför säsongen på svensk mark.

JK-försäljning

*OBS! P.g.a. att vi också har försäljning på hockeyn är det ENDAST KONTANT BETALNING som gäller*

JK kommer finnas på plats under matchen och sälja buss- och matchbiljetter till Borås. Det är rusning efter både match- och bussbiljetterna så ska du med är det hög tid att du fixar båda. Det går också att bli medlem eller att hämta ut sitt medlemskort om man köpte säsongskort innan den 11 januari.

Det kommer dessutom finnas en ny t-shirt till försäljning. Den kostar 150 kronor och finns i de vanliga storlekarna:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sista året – bästa året!