Årets järnkamin 2011/2012 – Gustaf Wesslau

Dela gärna!

Målvakten Gustaf Wesslau tog en jordskredsseger i omröstningen om Årets Järnkamin. På lördagen delades priset ut av Dan Blomberg och Viktor Adolfsson.

Omröstningsresultat

1. Gustaf Wesslau
2. Kristofer Ottosson
3. Mario Kempe

Motivering

“Att en elitseriesäsong numera är 55 matcher lång har vi lärt oss, och mycket hinner hända mellan premiären i september, julmatcherna i december och säsongsupplösningen i februari. I år har laget haft svårt att vara jämna över en längre period men en spelare har hållit klassen inte bara en längre period, utan varje period i varje match. Men han har inte bara vunnit matcher. Framför allt har årets järnkamin varit en av de som bäst visat hjärta för DIF, hånat Solna aik och visat hur mycket han uppskattar supportrarnas stöd. Årets järnkamin 2012 – Gustaf Wesslau.”

Så här skrev Gustaf själv om utmärkelsen senare på Twitter:

“Utmärkelsen “Årets Järnkamin” gör mig stolt och rörd. Stort tack till vår supporterförening Järnkaminerna.”