Bussen avblåst – två minibussar rullar till Jönköping

Dela gärna!

Vi har allt i egna händer inför den sista omgången. Två minibussar i JK:s regi åker ned till matchen mot HV71 på tisdag.

Sista omgången i Elitserien 2011/2012 blir en riktig rysare för att använda tidningspråk. Djurgår’n har allt i egna händer och vid vinst på full tid alternativt att Modo vinner sin hemmamatch mot Linköping så har vi säkrat en plats i nästa års elitserie.

Tyvärr blev bussen inställd på grund av bristande intresse. Men de 18 personer som totalt skrivit upp sig får ändå åka ned med två minibussar. Dessa avgår kl 14.30 från Klocktornet vid Stadion precis som planerat.

ÅKER DU MED JK ÄR DU GARANTERAD BILJETT TILL BORTASTÅ SOM KOSTAR 100 KRONOR (betalas på bussen)

Datum: 6 mars 2012
Veckodag: Tisdag
Var: Jönköping

Hemsida: www.hv71.se
Supportrar www.northbanks.se

Avresa: 14.30, Klocktornet, Stockholms Stadion
Ankomst: 18.30
Matchstart: 19.00
Hemresa: Direkt efter match, ca. 21.30
Hemkomst: Tidigast 01.00

Mer läsning om våra bortaresor:
Om reseklubben
Vanliga frågor
Regler på resorna
Resevärdar

Vill du engagera dig i reseklubben? Hjälpa till med det administrativa, vara resvärd eller bidra med något annat? Järnkaminerna behöver alltid hjälp med både det ena och det andra så har du en minut över – tveka inte att höra av dig till [email protected]

Land och Rike runt!