Nu släpps biljetterna till Stadionpremiären – fyll rekordklacken!

Dela gärna!

 

Idag, måndag morgon kl. 9 släpps biljetterna till den sista stadionpremiären någonsin (8 april mot Sundsvall). JK satsar stenhårt på premiären och vi mobiliserar den största klacken någonsin på Stadion, nästan 4000 personer! Vill du vara med så rekommenderar vi att du köper biljett direkt på måndag morgon för vi räknar med att biljetterna kommer ta slut snabbt.

Våren närmar sig och så även premiären på Allsvenskan. Det snackas fotboll som aldrig förr och bortapremiären mot Elfsborg ser ut att bli en riktig höjdare med flera tusen Djurgårdare på plats. Efter den matchen är det sedan dags för en av årets höjdpunkter, premiären på Stockholms Stadion. Att det är den sista premiären någonsin på Stadion och att det kommer vara nästa 4000 personer i klacken gör att vi är många som verkligen längtar till den här dagen!

Lösbiljetter i klacken

På måndag morgon kl. 9 släpps lösbiljetterna till Stadionpremiären den 8 april kl. 15 mot Sundsvall. Vill du stå i klacken så rekommenderar vi att du köper din biljett direkt till sektion L eller K. Biljetterna kostar 180 kr och köps via Ticnet.

Köp säsongskort

Vi har redan sålt ut sektion M och N och på en vecka har vi sålt 100 säsongskort på sektion L dit klacken har utökats. Nu slår vi alla rekord!

Priset är endast 1000 kr för dig som är under 20 eller student och 1300 kr för övriga. Du måste vara medlem i Järnkaminerna 2012 (kostar 150 kr) för att kunna utnyttja det förmånliga klackpriset. Säsongskort i klacken köper du här. Och förresten, missa inte vår rekryteringstävling – hur många polare kan du få att bli säsongare?

Stadion2012 – sista året ska bli det bästa året!