Hej bönder – kom till Hovet om ni törs!

Dela gärna!

På tisdagen blev fiaskot ett faktum. Med minsta möjliga marginal hamnade DIF i kvalserien efter förlust mot HV71. Nu är det vår förbannade uppgift att skrämma skiten ur alla bonngäng som ska komma till Hovet. Vi har gjort det förr och kan göra det igen – nu bär vi tillbaka vårt lag till Elitserien!

Karlskoga, Örebro, Leksand, Timrå och något av Västerås/Malmö/Rögle/Oskarshamn. Det är bönderna vi ska hälsa “välkomna” till Hovet i kvalserien. Att vi hamnat där är givetvis skit. Men att vi, publiken, supportrarna, ska vika ned oss redan nu är otänkbart.

Vi har presterat det bästa man någonsin sett på en hockeyläktare och vi kan göra det igen. Tänk kvartsfinal 6 mot Luleå ifjol, tänk första hemmakvartsfinalen mot Linköping 2008, tänk JK-dagen förra året. Nu måste vi plocka fram det där igen. Nu handlar det om VÅR klubbs framtid och heder.

De bonngäng som tar sig till Hovet för att plocka poäng mot mesta mästarna ska mötas av en ljudkuliss som får dem att vilja ta snabbaste raggarbil (med Bajensticker) hem till Leksand. Vi minns hur Daniel Fernholm tappade puck på puck första gången han blev riktigt utbuad. Vad talar för att ett gäng bönder som aldrig spelat inför oss ska klara av det?

Sveken har varit många den här säsongen. Nu är det vår uppgift att på våra läktare rädda vår klubb från degradering. “Djurgården reser sig alltid. Det finns en odödlighet i klubbmärket”.

KOM TILL HOVET OM NI TÖRS