Fabriken: Sista året – bästa året!

Dela gärna!

100 år av historia.
100 år av segrar.
100 år av förluster.
100 år av glädje.
100 år av stolthet.
100 år av kärlek.

Det är finns många ord som kan beskriva vad vi känner för Stockholms Stadion. Det finns många sätt att bevisa dessa känslor. Att få uppleva Djurgårdens IF en sista gång stående på en träbänk i ösregn. Att känna att man givit denna anrika byggnad ett värdigt avslut och firande. Vi i Fabriken har en ambition och förhoppning om att göra 2012 till det bästa tifoåret på Stadion någonsin. Vi har redan arbetat stenhårt i en månad men det finns mycket arbete kvar att göra. Nu behöver vi DIN hjälp och DITT bidrag för att kunna köpa in material för att färdigställa våra planer. Ta en titt på filmen och känn efter hur du kan bidra för att göra 2012 till det bästa tifoåret och ge Stadion ett värdigt avslut. Alla bidrag, stora som små är alltid välkomna.

Sätt in ditt bidrag på vårat konto:  SEB 5201-08 240 16

För att lyckas prestera vad vi vill är behovet av hjälp även otroligt stort. Det enklaste sättet att hjälpa oss, förutom att bidra ekonomiskt, är att dyka upp på våra tifofix. Vi söker ständigt efter nya medlemmar och det här är ett enkelt sätt att komma närmare gruppen.

Kom fram och prata med oss nästa tillfälle eller skicka ett mail till: [email protected]

Andra sätt att bidra till verksamheten är att skänka material, tipsa om leverantörer etc. Det kan inte nog understrykas vikten av att folk bidrar med det dem kan för att vi ska lyckas skapa ett magiskt tifoår på Stadion 2012.

Tack för alla era bidrag – utan er hade vår verksamhet inte fungerat!

1912-2012 – Stockholms Stadion – Djurgårdens IF