Reseklubben presenterar bortaresorna i Kvalserien

Dela gärna!

Nu är det snart dags för det vi alla ville slippa, nämligen att DIF tvingas kvala för att hålla sig kvar i hockeyns finrum. Vi ordnar självklart resor till samtliga bortamatcher utom Leksand som oturligt nog krockar med våran stora busskaravan till Borås. Här nedan får du förutsättningarna för att enklast kunna sjunga Djurgå’rn tillbaka till Elitserien.

Bofors – DIF lördag 17 mars

260 kr

Första bortaresan går till en håla vi aldrig någonsin besökt innan, bara åkt igenom på vägen till Karlstad. Lördagsresa borgar för mycket folk ,många snackar om den och matchens betydelse behöver knappast beskrivas närmare. Vi har fått 400 biljetter i ladan som vi självklart skall utnyttja till max.

Avresa: 10.30 från Klocktornet, Stadion

Pub: Statt, Alfred Nobels torg från klockan 14.00

Örebro-DIF torsdag 22 mars

250 kr

Efter en rejäl urladdning från måndagens hemmamatch så är det dags att ta sig an det i hockeysammanhang exotiska laget Örebro HC. På fotbollen är vi alltid många där, denna gång gäller det en livsviktigt match i hockeyn så självklart ska vi bli ruskigt många där nu med.

Avresa: 14.30 från Klocktornet, Stadion

Timrå-DIF tisdag 27 Mars

360 kr

SKRIV UPP DIG HÄR

Bortamatch mot elitseriekollegan uppe i Sundsvall, för att vara garanterad biljett så åker du med reseklubben. Kan vara en väldigt avgörande bortamatch så tveka inte att betala dom 360 kronorna som den här upplevelsen kostar dig.

Avresa: 13.00 från Klocktornet, Stadion

Leksand-DIF lördag 31 Mars

Den här fajten som alla ”längtat” efter krockar tyvärr som tidigare nämnts med våran stora busskaravan till Borås i Fotbollen. Vi ordnar därför ingen resa hit,men för dig som vill ta dig upp själv och stödja DIF så kommer här inom kort mera info om hur du skaffar dina biljetter.

Rögle-DIF långfredag 6 April

520 kr

SKRIV UPP DIG HÄR

Sista motståndet i kvalserien heter Rögle BK och ligger ganska nära Helsingborg. Bortamatchens spelas på långfredagen som är påskhelgen och tvärröd fredag så självklart ordnar vi en resa dit. Den här matchen kan avgöra vårt öde.

ÖVRIGA UPPSKRIVNINGSSTÄLLEN

– I DIF Hockeys butik i Globen Shopping som har öppet:
vardagar 10.00 – 19.00
helger 11.00 -17.00

Observera att det är kontant betalning som gäller på resor och medlemskap i hockeybutiken.

– På hemmamatcherna i hockeyn i Järnkaminernas souvenirstånd bakom A15-A18

– På Måndag 12 mars kl 18.00 – 20.00 På Östra Station.

– Håll utkik på hemsidan för eventuellt flera Östra kvällar att anmäla sig på.

Anmäl dig till resorna och sjung fram DIF tillbaka till Elitserien.