Ingen bomb – Avdic skrattar bort MFF

Dela gärna!

http://www.fotbolldirekt.se/avdic-skrattar-bort-mffrykte-maste-varit-en-snygg-lookalike

– Det måste ha varit en look-a-like, en jävligt snygg kille, hahahaha. Nej då, men jag har fullt upp med att träna och komma i form igen, jag har inte tid att resa till Sverige. Så det ryktet kan jag ta död på direkt, säger Denni Avdic till FotbollDirekt.se.

Avdic har annars haft ett tufft första år i Werder Bremen och Bundesliga. Sju matcher totalt, alla under fjol vår. I september opererades Elfsborgs tidigare skyttekung för en efterhängsen höftskada, och nu känner han äntligen att han kan börja konkurrera på allvar i Bremen.

Och möjligheterna öppnar sig nu för Avdic – skyttekungen Claudio Pizarro riskerar en lång avstängning efter en örfil på en motståndare i helgen och österrikiske anfallstalangen Marko Arnautovic åkte nyligen på en svår knäskada efter att han lekt med sin hund (!)

Svensken tror på möjligheterna att slå sig in i laget och få speltid i vår – några planer eller tankar på att lånas ut för att få speltid har aldrig funnits.

– Alltså, jag har egentligen bara haft tankarna på att komma tillbaka nu, träna och komma i form. Jag måste ju ge det här en ärlig chans, jag känner att jag inte fått göra det i och med skadan. Så just nu finns det inget annat än det, att komma tillbaka och spela här. Det måste jag ju tro på, annars är det ju ingen idé.

Och vägen tillbaka till spel i Bundesliga är alltså inledd på allvar. Avdic är tillbaka i matchspel och har inte känt av några skadebakslag än så länge.

– Det går sakta framåt hela tiden, jag börjar komma ikapp konditionsmässigt och få upp bolltouchen mer och mer. Jag har hunnit spela tre matcher i reservlaget, och en träningsmatch med a-laget förra veckan.

Några mål?

– Ja, det blev två mål i träningsmatchen med a-laget. Vad det var för motstånd? Ingen aning (skratt). Jag har inte så jättebra koll på motståndarna utanför Bundesliga. Det var väl inte världens bästa klass på det kanske. Men det var ändå skönt att göra mål igen, få känna den känslan efter så lång tid.

LÄS OCKSÅ…


Lyssna till ditt hjärta – kolla in den nya lilla favoriten

Tungt meriterad försvarare på väg att förstärka allsvenskar

“Men varför släpptes han överhuvudtaget? – förstår inte”

 

 

 

Source Article from http://www.fotbolldirekt.se/avdic-skrattar-bort-mffrykte-maste-varit-en-snygg-lookalike
Ingen bomb – Avdic skrattar bort MFF
http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_id=2c013b36352248653c050dd14fff0a4e&_render=rss
dif
Pipes Output