Vilken Dif-succé – kontrar AIK och Blåvitt

Dela gärna!

http://www.fotbolldirekt.se/vilken-kassasucce-djurgarden-stort-pa-gang

Både IFK Göteborg och AIK är på väg mot ”all time high”-siffror – klubbar som Malmö FF, Helsingborg och Elfsborg redovisar också en ökning.

I skymundan har Djurgården växt sig starkare och starkare och i dag pekar allt mot en utsåld allsvensk premiär och 14 000 åskådare mot GIF Sundsvall.

– Vi har något stort på gång, det känns jäkligt skönt. Vi har redan sålt 6 000 biljetter så vår premiär blir slutsåld, säger Djurgårdens biljettansvarige Tomas af Geijerstam till FotbollDirekt.se.

– Vi har jobbat hårt för det här och har redan sålt 800 fler säsongskort än i fjol. Det är uppenbart att folk tror att vi har något stort på gång.

I skrivande stund har Djurgården sålt närmare 5 000 säsongskort och ser därmed ut att vara på väg att bryta de senaste årens vikande publiksiffror.
Från ett toppsnitt som 14 148 från 2007 har tusentals åskådare försvunnit från stockholmsklubbens matcher, bara 8 671 den gångna säsongen som höll på att sluta med superettan.

Men trots det överraskas inte Djurgårdens marknadsavdelning av den kurva som nu pekar uppåt igen.

– Överraskad kan jag inte säga att jag är. Vi har länge känt att många känner att vi har något nytt sportsligt spännande på gång, säger af Geijerstam.

– Men sedan är det känslomässigt också. Jag tror att många, med allt vad det innebär, vill få uppleva sista året på Stadion.

Följ FotbollDirekt på Twitter
Följ FotbollDirekt på Facebook
 

LÄS OCKSÅ

”Farligt nära ännu en säsong på Söderstadion och Stadion”

Brasilianska nitlotter för Blåvitt och Dif?

“En enda spelare är bättre än Sobralense”

Sobralense i kontraktstjafs med Blåvitt: “Blev lurad”

Source Article from http://www.fotbolldirekt.se/vilken-kassasucce-djurgarden-stort-pa-gang
Vilken Dif-succé – kontrar AIK och Blåvitt
http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_id=2c013b36352248653c050dd14fff0a4e&_render=rss
dif
Pipes Output