Djurgården tog ledningen

Dela gärna!

20.54: Mål! Markus Nilsson ger Djurgården ledningen med 2–1. Målet kom efter 9.17. Djurgården har vänt matchen.

20.53: Leksand satsar på snabba kontringar, där får Djurgården se upp.

20.51: Rejäl press från Djurgården men Leksand redde ut stormen.

20.44: Djurgården är fulltaligt.

20.42: Tredje perioden är igång.

20.40: Leksands tränare Andreas Appelgren vill ha igång passningsspelet.

20.38: Snart dags för tredje perioden. Leksand får spela i numerärt överläge första en och en halv minuten.

20.23: Andra perioden är slut. Ställningen är 1–1. Kvitteringen var inte orättvis, detta var Djurgårdens period.

20.22: Markus Nilsson i Djurgården åker ut två minuter för interference i samma veva som hans lagkamrat Kristofer Ottosson skjuter i ribban. Leksand fulltaligt.

20.18: Leksands Timander åker ut två minuter.

20.15: Djurgården fulltaligt.

20.12: Djurgårdens Daniel Tjärnqvist åker ut två minuter för hög klubba.

20.11: Mycket bättre match nu i andra perioden, intensivt och högt tempo.

20.06: Kvitteringen fick fart på publiken på Hovet.

20.04: Djurgården kvitterar till 1–1. Mattias Tjärnqvist precis efter att Djurgården blivit fulltaligt.

20.03: Leksand fulltaligt.

20.00: Djurgårdens Zibajenad får två minuters utvisning. Spel fyra mot fyra i 1,25.

19.58: Utvisning på en Leksandsspelare, Jacob De La Rose.

19.53: Djurgården vann skottstatistiken i första perioden med 13–7. Men Leksand leder med 1–0.

19.53: Andra perioden är igång. Numerären på isen påverkas inte.

19.34: Slagsmål på isen efter att signalen gått. Det lär bli utvisningar då andra perioden startar.

19.34: Första perioden är slut. Leksand leder med 1–0. Vilken chock för Djurgården som annars spelat bra och stundtals pressat Leksand hårt.

19.30: Mycket Djurgården i matchen. Men Leksand slog till på en kontring.

19.29: Mål! Leksand tar ledningen med 1–0 efter en blixtsnabb kontring. Bergenström gjorde målet.

19.28: Femton minuter spelade, 0–0.

19.21: Leksand hade matchens hittills bästa målchans.

19.20: Leksand fulltaligt.

19.19: Dåligt power-play från Djurgården så här långt.

19.16: Leksands Timander visas ut två minuter.

19.10: Mycket Djurgården under de första fem minuterna.

19.09: Djurgården fulltaligt igen.

19.03: Mattias Tjärnqvist, Djurgården åker på en utvisning.

19.00: Matchen är igång på Hovet. En viktig match för båda lagen, alla matcher är viktiga i kvalserien.