Det du behöver veta inför Elfsborg borta

Dela gärna!

OBS! Uppdaterat torsdag 22 mars kl. 15.00:
Vi har tillfälligt stoppat anmälningarna till resan för att säkerställa att bussbolaget klarar av att leverera fler bussar. Vi jobbar full fart med detta och hoppas lösa det så fort det bara går. Imorgon fredag 23/3 hoppas vi ha löst detta.

Så många blir vi i Borås:

TRETTON BUSSAR KLARA

Just nu (uppdaterat 21/3)
Sålda bussbiljetter: 650
Sålda matchbiljetter: 1743 (varav 400 sittplats)

Tio år sedan guldet 2002 i Borås – det ska givetvis firas med en ny invasion. Snacket och haussen kring premiären mot Elfsborg är i full gång och det är totalt 19 bussar klara varav 13 i JK:s regi. Vi ska bli fler!

Boka din resa med oss här!

Det går även att skriva upp sig på hockeyn och på träningsmatcherna.

För att åka med Reseklubben måste du vara medlem i Järnkaminerna. Vill du inte vänta till resan kan du bli medlem via detta formulär redan idag.

Det går nu att köpa klackbiljetter (totalt 2000 platser i bortaklacken, sektion I-J-K) via Ticnet på denna länk: http://www.ticnet.se/event/IF-Elfsborg-Djurgardens-IF-biljetter/BAR1201 (OBS! Välj “ståplats”, inte “bortaklack”)

Vi har även blivit tilldelade sittplatssektionen L1 som nu är utsåld.

VI SES I BORÅS!