21.35: Örebro tar alltså två poäng, Djurgården får nöja sig med en.

21.33: Ny Kempe-miss. Men Örebro sätter sin och avgör.

21.33: Ny Örebro-miss, oavgjort efter första rundan.

21.32: Örebro missar också men Marcus Nilsson kvitterar till 1–1.

21.31: Men Örebros Wiklander sätter sin straff.

21.30: Djurgårdens Mario Kempe inleder men Dahlberg räddar!

21.27: Vi har en liten paus innan straffläggningen startar.

21.27: Leksand vann i förlängningen och tog två poäng.

21.26: Det är faktiskt Örebros första straffavgörande på hela säsongen.

21.24: Djurgården har alltså haft två minuter med spel med fyra mot tre utan att avgöra. Men nu är förlängningen slut. Vi får straffläggning.

21.24: Daniel Tjärnqvist skjuter i ribban. Örebro fulltaligt, vi glömde att rapportera om Örebros utvisning.

21.22: Dahlberg räddar ånyo Örebro.

21.21: Djurgården har varit närmast att avgöra. En minut kvar av förlängningen.

21.21: Förlängning även i Leksand.

21.19: Time-out.

21.18: Drygt halva förlängningen spelad.

21.17: Timrå vinner matchen mot Rögle och befäster sin ledning i serien.

21.17: Djurgården har börjat förlängningen bra men Örebro kommer i farliga spelvändningar.

21.15: Förlängningen är igång, spel fyra mot fyra nu.

21.13: Vi får en förlängning i sudden death. Örebro har tagit sin första poäng i kvalserien och Djurgården har lagt en poäng till sina tidigare fem. Vilket lag ska ta ytterligare en poäng?

21.12: Ottosson missar i stort sett öppet mål. Men 2–2 står sig. Förlängning väntar.

21.12: Örebro slår ifrån sig och får undan pucken.

21.11: En minut kvar.

21.10: Vi kan förvänta oss en jätteforcering av Djurgården som helst vill ha tre poäng. Seger i förlängning ger ju bara två.

21.09: Wesslau tappade pucken men inget mål.

21.09: Tre minuter kvar av ordinarie matchtid.

21.07: Hett läge för Örebro.

21.06: 15 minuter spelade av tredje perioden, 2–2.

21.04: Andreas Holmqvist gör mål! Djurgården har kvitterat igen genom ett långskott då vi hade en avvaktande utvisning för Örebro.

21.03: 13 minuter spelade, 2–1 till Örebro.

21.03: Djurgården fulltaligt.

21.02: Inget bra power-play så här långt för Örebro.

21.01: Örebro får två minuters numerärt överläge.

20.59: Timrå leder mot Rögle med 1–0. Mållöst mellan Leksand och Bofors Karlskoga.

20.59: Djurgårdens Christian Eklund åker ut två minuter igen.

20.57: Challe Berglund ser lite bekymrad ut i båset. Ska Djurgården åka på sin andra förlust i kvalserien?

20.56: Snart halva perioden spelad. Nicklas Dahlberg fortsätter att storspela.

20.55: Örebros mål kom minst sagt snöpligt för Djurgården som tagit över matchen.

20.54: Djurgården tar tag i händelserna igen. Men de får se upp bakåt.

20.53: Örebros ledningsmål satte fart på publiken igen.

20.51: Örebro gör mål! Går upp i 2–1-ledning.

20.49: Djurgården fortsätter att pressa, gästerna har vaknat ordentligt.

20.48: Inte oväntat som inledningen av tredje perioden sett ut.

20.47: Mål! Djurgården kvitterar genom Mario Kempe. 1–1.

20.46: Mycket Djurgården nu, de jagar en kvittering.

20.42: Nu får vi se om Djurgården ska spräcka Nicklas Dahlbergs nolla.

20.41: Tredje perioden är igång.

20.23: Andra perioden är slut. Flera heta chanser åt båda håll i slutet men ställningen är fortfarande 1–0 till Örebro inför den tredje perioden. Vi återkommer.

20.22: Norberg i Djurgården har friläge men Dahlberg är med.

20.21: Djurgården fulltaligt.

20.18: Djurgårdens Christian Eklund åker ut två minuter.

20.17: Djurgården har haft flera bra chanser de senaste minuterna. Men fortfarande 1–0 till Örebro.

20.13: Bra Örebro-spel nu.

20.12: Örebro är fulltaligt.

20.11: DIF har svårt att få igång något organiserat power-play.

20.09: Ny Örebro-utvisning. Robin Sterner två minuter.

20.06: Halva matchen spelad, Örebro leder med 1–0.

20.03: Örebro fulltaligt.

20.02: En minut kvar av Örebros utvisning.

20.00: Örebros Henrik Löwdahl får två minuter, nytt power-play för Djurgården.

19.59: Örebro är fulltaligt.

19.58: Dahlberg fortsätter att spela bra i Örebros mål.

19.56: Bra power play men ännu inget mål.

19.54: En örebroare utvisad för att ha skjutit pucken över sargen, DIF har numerärt överläge.

19.54: Djurgården fick ett 2 mot 1-läge men så föll en Djurgårdare.

19.52: Lite trevande inledning på den andra perioden.

19.50: Andra perioden är igång.

19.31: Första perioden är slut. Örebro leder med 1–0 efter mål av Johan Wiklander. Vi återkommer med andra perioden.

19.29: Djurgården är fulltaligt.

19.28: Djurgården fär en dubbelchans, Dahlberg räddar.

19.27: Örebro får matchens första numerära underläge. samtidigt tar Timrå ledningen över Rögle, Timrå som leder kvalserien.

19.27: Erik Gustafsson, Djurgården åker ut två minuter för crosschecking.

19.25: Det är lite irriterad stämning på isen. Matchen gäller ju mycket. Varje match är viktig i kvalserien.

19.23: Nytt slagsmål, ny dubbelutvisning, spel fyra mot fyra.

19.22: Det var en kalldusch för Djurgården. Lägg till det att Niklas Dahlgren spelar bra i Örebro-målet.

19.19: Mål! Örebro tar ledningen med 1–0. Johan Wiklander fick friläge efter en Djurgårblunder.

19.18: Båda lagen fick en varsin spelare utvisad efter slagsmål, spel fyra mot fyra i två minuter.

19.14: Halva första perioden spelad, 0–0 i Örebro.

19.12: Örebro spelar aggressivt och sätter stundtals press på Djurgården. Detta blir ingen lätt match för gästerna.

19.08: Bra och tempofylld inledning på matchen, bra spel från båda håll.

19.06: Inga heta målchanser än, Örebro har slagit ifrån sig bra.

19.02: Djurgården har hittills en förlust, en tvåpoängsvinst och en trepoängsvinst i kvalserien.

19.00: Matchen är igång.

18.59: Då är det snart dags för nedsläpp. För Örebro är det vinna eller försvinna i kväll. Laget har noll poäng hittills i kvalserien. Djurgården ligger precis nedanför uppflyttningsstrecket.