Fyll K – tre dagar kvar

Dela gärna!

Vi har redan fyllt tre klacksektioner och siktar nu på att sälja slut även den fjärde. Vill du vara del av en legendarisk Stadion-klack? Köp klackbiljett på sektion K.

Vi får mycket frågor om klacken nu på söndag, det här är vad som gäller:

* Sektionerna K, L, M, N är klack, alla fyra. Vilken av sektionerna du än har biljett till spelar ingen roll, då du kommer vara en del av en taggad blårandig massa var du än står. Lösbiljett köper du på Ticnet eller i DIF-butiken på Nybrogatan 20. Tre sektioner redan fyllda, nu jävlar fyller vi K också!

* Vi kommer göra ett försök med PA-system på Stadion denna match just för att klacken blir så stor och sträcker sig över flera sektioner. Detta är dock ingen ursäkt för att stå tyst och förlita dig på klackledarna – DU måste ta ansvar för dig och de runt dig, och står du i klacken så sjunger du.

* Kom i tid. Mycket folk ska in på Stadion och ju tidigare vi är på plats desto bättre förutsättningar för bra drag från start och under hela matchen har vi. Vi kommer gå ut med samlingsinfo för pubar och U18.

* För den som vill fräscha upp sångminnet kommer en sångspecial dyka upp här på hemsidan inom kort. Sprid den gärna till vänner som kanske inte är lika erfarna klackrävar som du själv.

* Den här matchen vill du inte missa. Vi är Djurgår’n, vi är Stockholms Stolthet, och på söndag kommer vi visa det på det bästa av sätt. Stadion 15.00 är avspark, ses där.