Möte med DIF Hockey på torsdagen

Dela gärna!

I morgon torsdag kommer Järnkaminernas styrelse, på vår begäran, att ha ett möte med DIF Hockeys kansli för att försöka komma överens om ett antal saker inför kommande säsong då vi tyvärr spelar i hockeyallsvenskan. Vi vet att det finns många i supporterleden som är besvikna på klubben av olika anledningar och vi kommer att ta upp flera av problemen i hopp om att DIF tillsammans med oss ska kunna lösa så mycket som går. Vi vet att det finns många som naturligtvis är missnöjda med förra säsongen, både sportsligt och organisatoriskt. Exempelvis möter vi fortfarande stor upprördhet angående händelserna som föranledde derbyaktionen 16/2 där en stor besvikelse finns över DIF Hockeys agerande. Det är en av många frågor vi kommer att ta upp, då vi vill försäkra oss om att slippa sådana scenarion under 2012/13.

Som ni märker har vi inte skrivit något om hockeyförvärv eller släppta säsongskort än då vi avvaktar en del saker vi måste ta upp och som vi måste få klarhet i innan vi känner att vi till fullo kan haussa hockeyn. Vi vill precis som alla andra djurgårdare att vi ska ha det fetaste trycket även i hockeyallsvenskan och sjunga ut varenda jävla bonde som kommer till Hovet.

Om Du som medlem i Järnkaminerna har frågor och synpunkter som Du vill skall tas upp får du gärna mejla oss på [email protected] så ska vi försöka få med så mycket som möjligt på mötet.