Damderby, hockeyårsmöte och Peking away-event

Dela gärna!

Fotbolls-EM och midsommar i all ära, men roligast är nog ändå att fokusera på DIF. Som tur är kan den DIF-hungrige ändå få sitt trots sommaruppehåll.

På söndag spelar DIF:s damer mot Solna Aik på Stadion 15.00. Det är också dagen då det gått exakt 1000 dagar sedan Solnaiterna senast vann ett derby (på herrsidan, liknande tidsrymd även för damerna). Ett bra tillfälle att högtidlighålla detta är således att stötta damerna mot packet på världens finaste arena, Stockholms Stadion. Båda lagen ligger i botten av tabellen och det är bara vinst som gäller för att hänga på tåget för att spela i Damallsvenskan även nästa säsong.

Lidingösidan är den som är öppen på matchen, sök er till sektion F. Du som har Coop MedMera-kortet går gratis på matchen, övriga betalar 100 kr eller 50 kr om du är medlem i en DIF-förening. Ryktas för övrigt att just 1000 dagarsperioden sedan gnagets senaste derbyvinst kommer uppmärksammas ytterligare, håll utkik…

Årsmöte för Djurgården Hockey

Onsdag 27 juni 18.30 på Quality Globe Hotel är det årsmöte för DIF Hockey. Vi uppmanar dels alla att bli medlemmar i såväl DIF Hockey som DIF Fotboll, det är en grundförutsättning för att som Djurgårdare påverka föreningen vi tillsammans utgör. Att vara medlem är att ta ansvar för sin egen roll i Djurgårdens IF och något som gör hela föreningen starkare. Läs mer om årsmötet här och bli medlem i DIF Hockey här.

Peking away

Den 23 juli tar vi över Norrköping, något som lär bli en klassisk blårandig bortainvasion. Anmäl dig till JK:s bussar omgående och delta gärna i Facebookeventet för resan.

Allsvenskan drar igång

Den 3 juli på Stadion tar vi emot de skattefifflande fiskrensarna från staden som är för Sverige vad Ukraina är för Europa. Fixa biljett nu om du inte redan gjort det, och se till att få med dig Djurgårdspolarna. Vi siktar på att fylla L, M, och N som klack, och förhoppningsvis även kunna utöka till sektion K. Storklack, med andra ord. Mer om matchen här.

Till sist vill vi önska alla Djurgårdare en trevlig midsommar och hoppas att alla lägger några gula, röda och blåa blommor under huvudkudden och drömmer om dagen då Aik förgörs, då Hammarby Fotboll överges på samma sätt som deras hockeysektion, och DIF tar SM-guld igen. Forza DIF!