Supporterhundringen – stötta tifon och bortaresor

Dela gärna!

Stötta två viktiga delar av supporterkulturen lite extra – bidra med en Supporterhundring inför 2013. 100 kronor oavkortat till Reseklubben och Sofialäktaren tifo.

Scrolla längst ner för att komma direkt till länkar för medlemskap och Supporterhundring.

Järnkaminerna jobbar hårt med planering av kommande fotbollssäsong och arenabyte samt pågående hockeysäsong med bland annat resa till Västerås i mellandagarna, och vi hoppas att så många som möjligt väljer att bli medlemmar i Järnkaminerna 2013 för att stötta detta arbete.

Men det finns två saker värda att lyfta fram lite extra, två delar av vår supporterkultur som vi tycker står ut lite extra och där vi Djurgårdare traditionellt sett är bäst i landet. Bortaresandet och tifokulturen. Trots några knackiga år bakom oss rent sportsligt så har vi under 2012 varit fler på bortaplan än på mycket länge (JK har under året skickat iväg 54 bussar, största antalet sedan guldåren), och tifosäsongen 2012 har hållt absolut världsklass i Fabrikens regi. Dessa två delar vill vi nu uppmana alla Djurgårdare att stötta genom “Supporterhundringen”.

Skänk hundra kr för att vi ska bli tusentals fler

Supporterhundringen innebär att du i samband med att du blir medlem frivilligt betalar 100 kr extra som oavkortat går till Sofialäktaren tifo och JK:s Reseklubb (delas 50/50). Under 2012 hade JK genom bland annat medlemsintäkter möjlighet att subventionera resor till Elfsborg i premiären, Göteborg borta i sista omgången och Norrköping och Örebro under säsongen. Stora invasioner med tusentals DIF på plats. Med ditt stöd genom en extra Supporterhundring hoppas vi kunna upprepa och överträffa dessa invasioner under 2013.

För Sofialäktaren tifo innerbär varje krona ett viktigt stöd för alla de som lägger ner hundratals timmar inför våra tifon, ofta i dygn i stärck utan sömn. Med en starkare ekonomisk grundplåt att stå på kan de börja planera sitt tifoår och bidra till den del av vår supporterkultur som konstant nämns med stor respekt över hela Europa. Genom att skänka en Supporterhundring är du en del av detta.

Supporterhundringen är frivillig och ska ses som ett stöd snarare än att du köper något. Men för att visa vår uppskattning till de som bidrar så kommer alla som köper medlemskap med supporterhundring att få åka gratis med JK-buss till matchen mot Syrianska.

Så du som vill uppleva fler bortamatcher med bara blåränder, och fler fantastiska tifon – bidra med en Supporterhundring! Du kan köpa medlemskap inklusive Supporterhundring direkt via JK:s webblösning:

– Köp vanligt medlemskap i Järnkaminerna 2013 samt Supporterhundring (totalt 250 kr)

– Köp familjemedlemskap i Järnkaminerna samt Supporterhundring (totalt 400 kr)

Stötta tifon och bortaresor – bidra med en Supporterhundring!