Har du inte köpt säsongskort?

Dela gärna!

Över 5 000 säsongskort är redan sålda till fotbollssäsongen 2013. Har du inte köpt säsongskort än? Här hittar du allt du behöver veta inför en mycket speciell, och potentiellt magisk, säsong.

605b8d192e56faa83cbc309a5ab02191

2013 kommer att bli en mycket speciell säsong. Inte nog med att vi kommer att spela våra sista matcher på Stadion, vi kommer även att flytta in på en ny arena. Flera oförglömliga matcher stundar. Vad sägs om matcher som den sista

Stadionpremiärennågonsin, den sista matchen på Stadion någonsin, den första matchen på nya arenan? För att inte riskera att missa dessa matcher är det säsongskort som gäller. Säsongskort i klacken på både dessa arenor kostar 1000 kr för dig som är under 20 eller student, och 1300 kr för övriga*.

* = För att ta del av dessa förmånliga priser ska du vara medlem i Järnkaminerna 2013 när du hämtar ut biljetterna i vår, så efter köpet bör du direkt bli medlem i JK om du inte redan är det. Lägg då även till supporterhundringen.

Såhär köper du ditt klacksäsongskort

Du som hade säsongskort 2012 på M/N har fram till den 31 januari att förlänga ditt säsongskort. Efter det släpps de till allmänheten. Köp säsongskort till både Stadion och Stockholmsarenan här (du gör två köp, ett för varje arena). När du hämtar ut dina biljetter i vår ska du visa upp medlemskort för Järnkaminerna 2013. Du kan bli medlem direkt här.

Vill du veta mer kan du läsa JK:s säsongskorts-FAQ.

Inget säsongskort 2012? Bli säsongare på L

Eftersom vi sålde slut på alla säsongskort på de traditionella klacksektionerna M/N förra säsongen är dessa, fram till den 31 januari, bara tillgängliga för säsongare 2012. Vill du vara en del av klacken 2013 ändå? Då rekommenderar vi att du köper klacksäsongskort på sektion L som under de sju matcherna på Stadion kommer vara en naturlig del av Sveriges tyngsta ståplats. Redan nu är trycket enormt på att få uppleva vår sista halva säsong på Stadion, och att även sektion L blir slutsåld med klacksäsongare känns sannolikt.

Vill du vara säker på att få biljett till Stadionmatcherna, inklusive den sista Stadionpremiären och den allra sista Stadionmatchen någonsin? Skaffa säsongskort idag via DIF.se

Köp ditt säsongskort idag och ta del av en säsong fylld med magiska ögonblick!