Kvartsfinal i Svenska Cupen – åk till Norrköping

Dela gärna!

DIF avancerade planenligt till kvartsfinal i Svenska Cupen och där står Norrköping för motståndet. Matchen spelas på Nya Parken torsdag den 4 april och självklart fixar vi resan dit.

Avståndet till Norrköping är ingenting vi behöver påminna om, det är en av de kortaste resorna vi har. Vikten av matchen är inte heller någonting vi behöver poängtera. Vid vinst är vi endast två matcher ifrån ett cupguld och direktavancemang till sommarens Europa League-kval. Det kan alltså bli resor ut i Europa redan i sommar om vi har tur.

Matchen spelas imorgon torsdag den 4 april 17.30 och JKs buss kommer att avgå 14.00 från Stadion. Resan är nu fullbokad. Vi hänvisar till tåg, bil, cykel, luftballong eller sadlad frukt. Glöm inte nästa gång att anmäla er I TID. Våra resor är väldigt populära och om man inte skriver upp sig snabbt riskerar man att bli utan plats. Om du anmäler dig tidigt bidrar du dessutom till haussen och gör att fler djurgårdare vill åka med på resan. Det finns alltså ingen anledning med att vänta att skriva upp sig. Nästa chans att skriva upp dig tidigt är på resan till Häcken 14 april. Skriv upp dig på en gång så har vi chansen att fylla många bussar!

Matchbiljetter kostar 100 kronor och du köper dem vid ingången till Sektion Q, som är vår sektion. ENDAST KONTANT BETALNING! Du som hunnit köpa biljetter på sektion R eller S via Ticnet kommer att få gå in på de biljetterna på sektion Q. Matchbiljetter ingår inte i JKs resepris och du är heller inte garanterad biljett när du reser med oss.

För att få åka med måste du vara medlem i Järnkaminerna 2013. Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till tifoverksamheten som detta år kommer att prestera fantastiska arrangemang. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven.

MOT EUROPA!