Lönen är här – lägg den på Djurgår'n

Dela gärna!

Innan du hinner göra något dumt eller “vuxet” med marslönen ska du följa vår guide till hur du bäst spenderar pengarna blårandigt.

1. Skriv upp dig och köp biljett till bortapremiären

Skriv upp dig till bortapremiären av Allsvenskan mot Helsingborg 31 mars. JK fixar bussar till resan och du skriver upp dig här. Sista anmälningsdag är nu på onsdag så skriv upp dig nu! Glöm inte att köpa matchbiljett till bortasektionen. De finns att köpa i DIF-butiken på Nybrogatan 20. Du som bor utanför Stockholm eller inte har möjlighet att ta dig till butiken kan köpa din biljett Ticnet. Priset är 120 kronor för vuxen och 60 kronor för de som är under 18 år, student eller pensionär (eller alla tre). För dig som vill sitta ner rekommenderar vi sektion A som du kan köpa här. Läs mer om matchen här.

 

2. Köp säsongskort

Säsongskortet är uppdelat i två – ett för Stadion och ett för Stockholmsarenan. Vi säger det igen – utan säsongskort riskerar att missa flera, om inte alla, av matcherna under vår sista halva säsong på Stockholms Stadion. Priset i klacken till båda arenorna är endast 1000 kr för dig som är under 20 eller student och 1300 kr för övriga. Säsongskortet köper du här. Du måste vara medlem i Järnkaminerna 2013 (kostar 150 kr) för att kunna utnyttja det förmånliga klackpriset. Medlem kan du bli här på webben. Lägg till Supporterhundringen så bidrar du till ett starkare bortafölje och fortsatt grymma tifon.

 

3. Skriv upp dig till kvartsfinalen i Norrköping

Den 4 april spelar DIF kvartsfinal i Svenska Cupen mot Norrköping. Vid vinst är vi endast två matcher ifrån ett cupguld och direktavancemang till sommarens Europa League-kval. JK fixar buss för endast 200 kronor. Självklart skall du hänga med och stödja DIF till en viktig seger! Skriv upp dig här och läs mer om matchen här.

 

4. Skänk en slant till Sofialäktaren Tifo

Skänk en slant till tifogruppen! Vid goda ekonomiska förutsättningar har grabbarna stora möjligheter att skapa något riktigt bra under hela säsongen, men utan pengar är det tyvärr svårt att göra underverk. Alla bidrag är varmt välkomna, men ju mer pengar de får desto bättre blir resultatet. Sätt in ditt bidrag på plusgirokonto 662790-5. Märk betalningen med TIFO.

 

5. Köp halsduken

Den extremt populära halsduken “Djurgår’n tills jag dör” är äntligen tillbaka! Den finns att beställa i vår nya webbshop för endast 180 kronor.

Pengar ska läggas på DIF!