Medlemskapsbekräftelse

Dela gärna!

Järnkaminerna har fått en hel del mail från personer som inte har fått hem deras medlemskort. Här får du svaret varför det dröjer.

När en person blir medlem på hemsidan skickas en bekräftelse till dennes mailadress, samtidigt får vi in en beställning av medlemskap. Vi skickar då ut ett medlemskort till personens hemadress, för hand. Inför säsongstart och biljett utlämning får vi in ett mycket stort antal bokningar av medlemskap och det tar följaktligen lång tid för oss att på vår ideella tid få ut dessa. Vi beklagar att alla inte har fått sina kort ännu, men vi jobbar så hårt vi kan för att alla ska få sina dem så fort som möjligt.

Du som har blivit medlem i JK men inte har fått ditt medlemskort ännu kan i väntan på kortet använda din bokningsbekräftelse som du har fått till din mail. Detta mail är giltigt som medlemsbevis tills du har fått ditt medlemskort. Du kan antingen visa upp bekräftelsen i din mobil eller skriva ut den och visa upp när du exempelvis ska hämta ut ditt säsongskort eller visa medlemskap på våra resor.

Slutligen vill vi tacka hjärtligt för att du har blivit medlem. Din medlemskap resulterar i att vi kan växa som förening och göra ännu bättre saker för djurgårdare i allmänhet och våra medlemmar i synnerhet.

Har du inte blivit medlem än? Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen så stödjer du inte bara vår verksamhet ännu mer, utan även vår fantastiska tifogrupp.