DIFpodden #8.2 DIF i media

Dela gärna!

DIFpodden_8_2

 

I avsnitt #8.1 och #8.2 av DIFpodden fick vi en liten pratstund med Daniel Sjöberg (@Daniel_sjoberg) på Sportexpressen. Vi hade även besök av JKs största pampar i form av ordförande Dan Blomberg (@Dblomb), och vice ordförande Viktor Adolfsson (@Viktorado). Vi pratar om journalistiken i allmänhet, dödsrubriker och varför tidningar väljer att vinkla vissa artiklar på ett visst sätt. Vi får Daniels syn på hur DIF kommer klara sig i årets allsvenska och vi sätter våra favoritlöpsedlar för året och mycket mycket mer.

#8.2 kommer att släppas under tisdag eller onsdagen.

———-

Har du ännu inte gått in på iTunes för att prenumerera på DIFpodden så gör det nu! Använder du dig av Android är vår feed https://www.jarnkaminerna.se/feed/podcast/

Utöver det. Fortsätt . Fortsätt gilla oss på Facebook.

Har ni frågor om DIFpodden kan ni kontakta oss på [email protected] eller via twitter @DIFpodden: